Årsmøtet i Trondheim 14. mars er avlyst

 i Ukategorisert

 

Hei alle medlemmer i Håndballens Venner.

 

Årsmøtet i Trondheim 14. mars er avlyst.

Siden Norges håndballgutter egentlig skulle spille kvalifisering for OL i Trondheim  12.-14. mars 2021, vedtok styret i HV å avholde årsmøte i Trondheim 14. mars. Nå er det bestemt at kvalifiseringen, på grunn av koronapandemien, blir flyttet til Tyskland eller Frankrike.

Styret i HV har derfor bestemt å avlyse årsmøtet den 14. mars.

Vi vil komme tilbake til ny dato og ny innkalling.

Kontingent 2020/21

Covid 19 har ført til at aktiviteten til HV har blitt sterkt redusert siste året. I 2020 fikk våre medlemmer bare tilbud om ett mesterskap. Vi hadde sammen med våre samarbeidspartnere store planer for EM-kvinner i Trondheim. Dessverre ble hele mesterskapet flyttet til Danmark og ble kun et tv-mesterskap. Vi har stor forståelse for at en del av våre faste medlemmer valgte å ikke betale kontingent for 2020. Styret  har bestemt at vi på grunn av den ekstraordinære situasjonen vi har vært og er i, ikke sletter noen medlemmer og at styret vil foreslå å redusere kontingenten for 2021 fa kr.300.- til kr. 150.-. Dersom det blir flertall for et annet beløp, blir dette korrigert etter årsmøtet.

Hilsen
styret i Håndballens Venner

Skriv en kommentar