Nå begynner vi å forhåpentligvis å se slutten på det vi har stått i det siste året. Vi er sikker på at mange av dere er ferdig vaksinert og vaksinering foregår for fullt i disse dager. Vi kan endelig begynne å glede oss til å reise og se hverandre igjen.

Det er fortsatt ikke bestemt hvor Norge skal spille innledende og hovedrunden. Siste nytt er at trekningen ikke skal skje før i september. Dette gir oss store utfordringer på fly og transporter, spesielt gruppe 1 som har fly med Norwegian.

Norwegian krever et ganske stort depositum allerede 1/7. Dersom flyvningene vi har, ikke passer med spillested, kan de ikke endres. Norwegian gir heller ingen refusjon, selv i disse dager, dessverre. Vi har prøvd å få utsatt fristen for depositum, men også dette uten hell.

Det har resultert i at for gruppe 1 har vi endret flyrute til å fly med Lufthansa via Tyskland til Valencia med retur fra Barcelona.

Vi legger fortsatt til grunn at innledende og hovedrunde i Norges gruppe skal spilles i Torrevieja. Grunnen til at vi nå velger å fly inn til Valencia er beliggenheten. Valencia ligger ca. midt mellom Barcelona og Torrevieja som gjør at man får en maks togtur på ca. 2t.45 min/ 1t 40 min. Fra Barcelona til Alicante ville togturen tatt fra 4t.30 min til 5t.30 min. Avstand er også innenfor kjørelengde for evn. å bruke buss. Prisen er tatt utgangspunkt at vi bruker tog.

Lufthansa(gruppe 1) og SAS(gruppe 2 og 3) har vi noe lengre lengre frister på. Vi holder setene til Norwegian så lenge vi kan i håp om at trekningen kan skje tidligere. Vi vil selvfølgelig bestrebe oss på å få til direkte fly hvis dette er mulig når trekningen er gjort.

For gruppe 2 som i dag flyr til Alicante med SAS med retur fra Barcelona beholder vi den.

Hvis det skulle bli hovedrunde i Granollers(Barcelona), så vil det bli en lengre togtur, eller vi må se på en ny flyløsning når spillested er klart.

Gruppe 3 som er finalehelgen i Barcelona er klar. SAS direkte t/r.

Vi minner om at vi har begrenset antall flyseter og rom.

NB! Pris på håndballbilletter er ikke med i pakkeprisene og er heller ikke helt klare når det gjelder pris.
Prisliste på kampbilletter. NB! Disse prisene er ikke offisielle og kan bli både dyrere og billigere.