Hei alle håndball venner!

Endelig, fredag 24. september kom det en kjempegod nyhet for alle som er glad i å reise både i og utenfor Europa! Vi er tilbake til normalen!!
Vi vet det er mange som lurer på hvorfor det ikke har kommet regning på turen til Spania og hva som skjer. Vi er den første til å beklage dette.

Dette har virkelig vært en utfordring med bl. annet sen trekning av kamper, endring av spillesteder,  datoer, nye reiseruter, bytte av hoteller, kanselleringer og endringer av flyvninger m.m.
Dette er årsaken til at det har tatt tid. Nå håper vi at ting er satt. Det er sendt ut nye oppdaterte programmer for hver av turene. Disse ligger nå publisert på hjemmesiden til Håndballens Venner.

http://handballensvenner-norge.no/ Husk å sjekke prisene😊

 

Vi kommer fortløpende til å sende ut sluttfaktura til alle på epost om ikke mange dagene.
For de som har reservasjoner utenom gruppene med tilslutning innenlands i Norge vil det gå noen dager til. Dette gjelder spesielt gruppe 2 som ikke lenger skal fly med SAS til Alicante, men Lufthansa til Valencia. Det er også kommet endring på utreise- og retur flyene med Lufthansa for gruppe 1.

Vi gleder oss over at alt nå er på plass når det gjelder reisen og er det noe dere lurer på, så kan dere ta kontakt med Nils Arnfinn pr tlf. 35 900 900 eller nils@letstravel.no eller send en mail til Sigvard Magelssen for spørsmål ang. håndball, sigvard.magelssen@gmail.com

NB! Pris på håndballbilletter er ikke med i pakkeprisene og er heller ikke helt klare når det gjelder pris.
Prisliste på kampbilletter. NB! Disse prisene er ikke offisielle og kan bli både dyrere og billigere.