VM i håndball for herrer i Danmark og Tyskland

10. januar – 28. januar 2019.

 

Det var dessverre litt for få som meldte seg på til disse turene, og dermed ble de avlyst. Nedenfor kan du allikevel lese hvordan opplegget hadde blitt hvis nok supportere hadde blitt med.

Men vi vet at det allikevel er en liten gjeng fra Håndballens Venner som på eget initiativ reiser til finalen i Herning. Vi ønsker dem god tur 🙂

 

Kjære håndballvenner!

I år arrangeres VM for herrene i Danmark og Tyskland. Norge skal spille innledende runde i Herning. Norge spiller i gruppe C, og skal spille mot Danmark, Østerrike, Tunisia, Chile og Saudi-Arabia. Semifinaler spilles i Hamburg og finaler spilles i Herning.

Vi tilbyr 2 turer:

Gruppe 1: 9 dagers tur som består av innledende runde i Herning. (10-18. januar)

Gruppe 2: 5 dagers tur som består av semifinaler som spilles i Hamburg og finaler som spilles i Herning. (24-28. januar)

 

MELD DEG PÅ HER: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedDJp1WocGcuhhWS1y1pM03DvHD23_stptocHs57s_pk1a7A/viewform

 

PÅMELDINGSFRISTER:

Gruppe 1 (innledende kamper 10.1 – 18.1.2019) er påmeldingsfristen satt til  7. september 2018.

Gruppe 2 (finalehelg  24.1. til 28.1.2019): På grunn av billettbestillingene til finalehelgen er påmeldingsfristen satt til 27. juli.2018 .

 

Påmeldingen er ikke registrert før vi har mottatt depositum og betaling for billettene. Se viktig info lenger ned på siden her.

 

 

INFO OM GRUPPE 1 (10-18. januar)

9 dagers tur som består av innledende runde i Herning. Vi skal bo i Silkeborg (30 minutter unna)

Silkeborg

Silkeborg ligger ca 30 minutters kjøring fra kamp-byen Herning. Byen har ca. 43.000 innbyggere og ligger i Midtjylland. Byen ligger rett ved Silkeborgsjøene. Det går rutebåter til Silkeborgsøerne og Himmelbjerget fra den lille havnen. Blant disse båtene er det gamle dampskipet «Hjejlen» nok den mest kjente.

Byen er først og fremst kjent som «bilbyen» på grunn av sine mange bilforretninger som ligger rett ved Primærrute 15, som går gjennom den nordlige delen av byen. Det er et et godt utbygd lokalt bussnett i og rundt byen.

Vårt hotell i Silkeborg

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel 4*

Hotellet ligger sentralt i Silkeborg. Ca. 500 m fra byens torv og sentrum. Rommene har vannkoker, lite skrivebord, air condition, minibar, safe,telefon, strykejern & strykebrett, TV og bad med hårføner , dusj og WC. Hotellet har gratis wifi, frokostservering, restaurant, bar, døgnåpen resepsjon, heis, gratis aviser i resepsjonen og møteromsfasiliteter. Papirfabrikken, som hotellet er en del av, innholder bl. annet kinoer, butikker, restauranter og fitnessfasiliteter.

 

Dag for dag program

Torsdag 10. januar: Buss fra Oslo sentrum v/Thon hotel Opera til Larvik: kl. 13:00. Larvik – Hirtshals med Color Line. Avgang: kl. 16.45. Ankomst Hirtshals: kl. 20.30. Buss til vårt hotell i Silkeborg.

Fredag 11. januar: Kampdag. Avreise med buss til Jyske Bank Boxen Arena. Tunisia – Norge

Lørdag 12. januar: Kampdag. Avreise med buss til Jyske Bank Boxen Arena. Norge – Saudi-Arabia

Søndag 13. januar: Fridag. Ingen kamper i dag.

Mandag 14. januar: Kampdag. Avreise med buss til Jyske bank Boxen Arena. Norge – Østerrike

Tirsdag 15. januar: Kampdag. Avreise med buss til Jyske Bank Boxen Arena. Norge – Chile

Onsdag 16. januar: Fridag. Ingen kamper i dag.

Torsdag 17. januar: Kampdag. Avreise med buss til Jyske Bank Boxen Arena. Danmark – Norge

Fredag 18. januar: Utsjekk fra hotellet. Avreise med buss til Hirtshals kl. 08.30. Hirtshals – Larvik med Color Line. Avgang: kl. 12.45. Ankomst Larvik: kl. 16.30. Buss fra Larvik til Oslo sentrum etter ankomst

 

Pris

  1. Januar – 18. Januar 2019

Pr person i dobbeltrom uten kampbilletter: 16.490,-

Pr person i singelrom uten kampbilletter: 22.250,-

NB! Prisavslag på kr. 450,- per person for dem som ikke vil benytte buss fra Oslo til Larvik tur/retur.

 

Prisen inkluderer:

– Buss Oslo – Larvik t/r

– Båt Larvik – Hirtshals t/r

– Buss Hirtshals – Silkeborg t/r

– 8 netter på Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

– 5 dager med transport fra hotell til arena t/r på kampdager

– Daglig frokost

– Gratis Wi-Fi

– Supportergenser

– Turleder fra Håndballens Venner

 

Prisen inkluderer ikke:

– Kampbilletter

– Buffe på Color Line. Kan bestilles – pr person kr. 588,- tur/retur

 

Prisliste kampbilletter pr person

Innledende runde 11-17. januar 2019: 4565,- NOK

 

Viktig informasjon om gruppe 1!

  1. Vi forbeholder oss retten til å kunne levere andre hotell i samme kategori dersom det valgte hotellet ikke er tilgjengelige på markedet.
  2. Betaling: Depositumbeløpet for hotell/transport i Danmark kr 3.000,- og kampbillettene til gruppespill kr 4565,- kan betales kostnadsfritt ved direkte overføring til bankkonto nr. 1080 29 34969. Totalt blir det kr 7.565,- pr. person å betale innen 7. september 2018. Innbetalingen merkes med navn på alle deltagere som betalingen gjelder for. Faktura for restbeløp vil komme fra Let’s Travel ca. 10. oktober 2018. Viktig: Påmeldingen er ikke registrert før Håndballens Venner har mottatt depositum og betaling forinnledende runde.
  3. Avbestilling/endringer. Depositumet er ikke refunderbart. Frist for innbetaling av restbeløp er satt til 20. oktober og etter denne dato er det ingen refusjon. Avbestilling må sendes på mail til livoberger@gmail.com.
  4. Trippelrom på forespørsel.

 

Info om gruppe 2 (24-28. januar)

5 dagers tur som består av semifinaler i Hamburg og finaler i Herning. Vi skal bo i Hamburg først, og så i Holstebro.

 

Hamburg

Hamburg er den nest største byen i Tyskland. Byen har over 1.700.000 innbyggere og ligger helt nord i Tyskland ved elven Elben og er en av Hansabyene. 14% av Hamburg består av parker og byen har over 2300 bruer. Beste måten å oppleve Hamburg på er med en av byens nesten 2500 røde sykler som er plassert ut over store deler av byen.

Holstebro

Holstebro er en innlandsby som ligger ca. 30 minutter med buss fra Herning. Elven Storå renner gjennom byen. Byen er først og fremst kjent for kunst, utdanningsinstitusjoner og shopping. Holstebro har blitt kåret til Danmarks flotteste handelsby hele fem ganger. I og rundt byens gågate finner man mer enn 200 spesialforretninger, kafèer og spisesteder.

 

Vårt hotell i Hamburg

Hotel Intercity Dammtor – Messe 4*

Hotellet ligger ca 2 km. fra den gamle bydelen i Hamburg. Det finnes flere spisesteder i 700 – 900 m gåavstand fra hotellet. Hotellet har 275 moderne rom. Rommene har aircondition, gratis WI-FI, minibar, TV, hårføner, dusj, WC, håndkletørker, lite skrivebord og lydisolerte vinduer. Mulighet for dobbeltseng eller 2 enkle. Hotellet har frokostservering, døgnåpen resepsjon, heis, restaurant, Sky Sportsbar, bistro og smoker’s lounge.

 

Vårt hotell i Holstebro

Hotel Schaumburg 3+*

Lite og hyggelig hotell med kun 57 rom som startet som gjestgiveri allerede i 1848. Hotellet ligger i hjertet av Holstebro. Rommene ligger i to forskjellige bygninger. Rommene har forskjellig tema og størrelser. Gratis WI-FI, TV, hårføner, dusj og WC. Allergi-rom på forespørsel. Hotellet har frokostservering, resepsjon med begrenset åpningstid, heis, gratis kaffe/te i resepsjonen og møterom. Hotellet er røykfritt. Den kjente Skotske pubkjeden Fox and Hounds er en del av hotellet.

 

Dag for dag program

Torsdag 24. januar: Fly Oslo – Hamburg. Transport fra flyplass til Hotel Intercity Dammtor – Messe.

Fredag 25. januar: Kampdag. Semifinaler. Avreise til arena med buss.

Lørdag 26. januar: Avreise fra Hamburg til Holstebro med buss. Bussturen tar ca. 4,5 timer. Avreise fra hotell: kl. 10:30. Ankomst Holstebro: kl. 16:00. Innsjekk på Schaumburg Hotel

Søndag 27. januar: Kampdag. Finaler. Avreise til arena i Herning. Buss tilbake til hotell etter kampslutt.

Mandag 28. januar: Utsjekk fra hotellet og avreise med buss til Hirtshals kl. 08.30. Hirtshals – Larvik med Color Line. Avgang: kl. 12.45. Ankomst Larvik: kl. 16.30. Buss fra Larvik til Oslo sentrum v/ Thon hotel Opera.

 

Pris

  1. Januar – 28. Januar 2019

Per person i dobbeltrom uten kampbilletter: 11.490,-

Per person i singelrom uten kampbilletter: 13.450,-

NB! Prisavslag på kr. 220,– per person for dem som ikke vil benytte buss fra Larvik til Oslo.

 

Prisen inkluderer:

– Fly Oslo – Hamburg

– Transport flyplass – hotell

– 2 netter på Hotel Intercity Dammtor – Messe

– Buss hotell/arena t/r i Hamburg

– Buss fra Hamburg til Holstebro

– 2 netter på Hotel Schaumburg Holstebro

– Transport hotell/arena t/r i Holstebro

– Daglig frokost

– Gratis Wi-Fi

– Supportergenser

– Turleder fra Håndballens Venner

 

Prisen inkluderer ikke:

– Kampbilletter

– Buffe på Color Line. Kan bestilles – per person kr. 259,- en vei

 

Prisliste på kampbilletter per person

Semifinaler 25. januar 2019: 2.910,- NOK

Finaler 27. januar 2019: 2.060,- NOK

 

 

Viktig informasjon om gruppe 2!

  1. Vi forbeholder oss retten til å kunne levere andre hotell i samme kategori dersom det valgte hotellet ikke er tilgjengelige på markedet.
  2. Betaling: Depositumbeløpet for hotell/transport i Danmark kr 3000,- og kampbillettene til finalespillet kr 4.970,- kan betales kostnadsfritt ved direkte overføring til bankkonto nr. 1080 29 34969. Totalt blir det kr 7.970,- pr. person å betale innen 27. juli 2018. NB! Årsaken til den tidlige påmeldingsfristen er at vi ikke fikk lengre frist for bestilling av kampbillettene. Innbetalingen merkes med navn på alle deltagere som betalingen gjelder for. Faktura for restbeløp vil komme fra Let’s Travel ca. 10. oktober 2018. Viktig: Påmelding er ikke registrert før Håndballens Venner har mottatt depositum og betaling for finalespillet.
  3. Avbestilling/endringer: Depositumet er ikke refunderbart. Frist for innbetaling av restbeløp er satt til 20. oktober og etter denne dato er det ingen refusjon. Avbestilling må sendes på mail til livoberger@gmail.com.
  4. Trippelrom på forespørsel.

 

Kontaktinfo:

Let’s Travel: Tlf: 35 900 900, e-post: nils@letstravel.no

Håndballens Venner: Sigvard Magelssen, tlf: 99 720 942: sigvard.magelssen@gmail.com